Bio

Mgr. art. Ondrej Synak              / foto-portfólio v pdf /
 

Vzdelanie:

2012 - / Filmová a televízna fakulta VŠMU / Kameramanská tvorba a fotografia - doktorandské štúdium pod vedením doc. Štefana Komorného, ArtD.
2007 - 2012 / Filmová a televízna fakulta VŠMU / Kameramanská tvorba a fotografia - bakalársky a magisterský stupeň pod vedením prof. Jána Ďuriša
2003 - 2007 / Gymnázium Nitra, Golianova 68
 

Ocenenia:

2012 / Zlatý klinec - Áčkoví filmári / Spolupráca s Respect APP (kategória B3)
 

Samostatné výstavy:

2011 / Nitra (SK) - Portréty - Fotogaléria Trafačka www.trafacka.sk /katalóg k výstave/
 

Filmografia:

„Uděláme Váš život bohatší“ (2010, réžia: J. Bučková)
Mama who born me (2010, réžia: J. Bučková)
Prirodzený výber (2011, réžia: M. Kráľ)
Bloody Marry (2011, réžia: B. Lengyel)
Biely film (2012, réžia: M. Kráľ)
Mirah (2012, réžia: B. Lengyel)
Medzihra (2012, réžia: L. Sopková)
 

Spolupráca na projektoch:

Filmy: Lóve, Tigre v meste, Miluj ma alebo odíď
TV: Česko-Slovensko má talent 2012 (TV JOJ), Šéfka (TV JOJ), Hoď svišťom (TV JOJ), Česko-Slovensko má talent 2011 (TV JOJ), MISS 2011 (TV JOJ), Slávik 2011 (TV JOJ)
 

Klienti:

CCL, Accenture, Artichoke, BMC Nitra, Bratislavské Bábkové Divadlo, BSH, Časopis ARCH, Časopis H.O.M.E., Divadlo Aréna, Divadlo LAB, Dynex, Echo, FlickFarm, Freitag and Bernt, Google - slovenské zastúpenie, Gorenje beach volley cup, HEX, IAC, IBM Slovakia, J.A.M. Film 1999, J.M.B. Production, Jelšovské noviny, JOPA, Kultúrno-spoločenský mesačník Nitra, Leopard Production, Mária Čírová, Mesto Nitra, Nitrianska organizácia cestovného ruchu, Nitrianske noviny, Nový čas, Ové pictures, PigTech, Puzzle production, Respect APP, Reštaurácia Friends Nitra, Róbert Bartolen, RTVS, Slovenka, Stilago, Synchem, TOX Production, Trigon Production, Wasabi Sushi Bar a iní.